Αρχική Σελίδα

YUYAO DUOLI HYDRAULICS CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ΥΔΡΑΥΛΙΚΉΣ YUYAO DUOLI, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2009, είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που συμμετέχεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία της ΥΔΡΑΥΛΙΚΉΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗΣ. Βρισκόμαστε σε YUYAO ZHEJIANG με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει μια σειρά προηγμένου εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένου CNC, αλέθοντας μηχανή, ΜΗΧΑΝΉ ΠΕΡΙΚΟΠΏΝ. Πωλώντας καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως τη Νοτιοανατολική Ασία. Χαιρετίζουμε επίσης τις διαταγές cOem και ODM. Είτε επιλέγοντας ένα τρέχον προϊόν από τον κατάλογό μας είτε επιδιώκων τη βοήθεια εφαρμοσμένης μηχανικής για την αίτησή σας, μπορείτε να μιλήσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας για τις απαιτήσεις πρόσβασής σας.

 

Σχέδιο ODM σε 7 ημέρες
Παρέχουμε τις υπηρεσίες προσαρμογής. Η ομάδα μας 4 προσωπικού Ε&Α με περισσότερο από 6 έτη εμπειρίας μπορεί να παρέχει τη μοναδική αξιοπρόσεκτη λύση σχεδίου προϊόντων σε 7 ημέρες. Και 10days του χειροποίητου λειτουργικού δείγματος κάνουν το σχέδιό σας να μπει σε την ύπαρξη γρήγορα.

 

Να εξυπηρετήσει 20 oversea πελάτες
Έχουμε πάνω από 20 πελάτες από την Αυστραλία, Ρωσία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία, ανεφοδιασμός σε μερικά μεγάλα εμπορικά σήματα και ενισχύουμε την άριστη φήμη σε όλο τον κόσμο.

 

Γρήγορη απάντηση σε 24 ώρες
Η ομάδα πωλήσεων με 8 έτη εμπειρίας θα παράσχει σε σας επαγγελματική και γρήγορη απάντηση μια καλύτερη λύση στην προσφορά σας σε 24 ώρες. Ο εμπορικός διευθυντής, QQ, Wechat σε απευθείας σύνδεση πάντα σας δίνει περισσότερες προσεγγίσεις για τις άμεσες επικοινωνίες με μας χωρίς αναμονή.

 

 

Βρείτε τις πληροφορίες εργοστασίων μας. όπως κατωτέρω:
Προσθετικό:  Δρόμος του Νο 48, Βορρά Xinmin, κωμόπολη Zhangting, πόλη Yuyao, επαρχία Zhejiang, Κίνα 315410
Τηλ.: +86-574-62981608

Ανακαλύψτε περισσότερων για την άριστη υπηρεσία που προσφέρουμε. Μας στείλετε τις έρευνές σας σήμερα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : COem

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα YUYAO DUOLI HYDRAULICS CO.,LTD. Πιστοποιήσεις